<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=169501973409786&ev=PageView&noscript=1">

Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 90 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Echt Limburgs kraanwater

Limburgs kraanwater is een duurzaam en gezond streekproduct. Letterlijk van eigen bodem. Wist u dat u, om de vochtbalans in het lichaam op peil te houden, zo’n 1,5 tot 2 liter water per dag nodig hebt? Dat is belangrijk om afvalstoffen af te voeren en de goede stoffen in het lichaam op de plek van bestemming te krijgen.

Kraanwater is niet alleen goed voor jezelf, het is ook goed voor het milieu. Vandaar dat WML het drinken van kraanwater stimuleert. Dat doen we samen met verschillende organisaties, waaronder de Provincie Limburg, JOGG-gemeenten en horecaondernemers.

Hoe drink jij?

WML zet haar kraanwater graag in de schijnwerpers. En terecht. Zo zijn we erg nieuwsgierig naar uw watermoment. Anders gezegd hoe drinkt u uw Limburgs water? Of bent u misschien benieuwd naar de mogelijkheden om kraanwater net wat lekkerder en aantrekkelijker te maken? Kortom: www.hoedrinkjij.nl

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.