Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 68 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Vers van de tap: Limburgs Drinkwater

Het Limburgse drinkwater terugbrengen in het straatbeeld van Limburg was de uitdaging voor gemeenten, instellingen, het bedrijfsleven en WML.

Met de WML-Watertap kunt u met één druk op de knop overal gratis kraanwater tappen. In een winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein, het is altijd genieten van lekker en gezond Limburgs kraanwater. De Watertap is te vergelijken met de oude dorpspomp maar dan in een nieuw jasje. Wist u dat kraanwater veel duurzamer is dan flessenwater? Zeker wanneer u gebruik maakt van een herbruikbaar flesje.

Drinkwater onderweg
Er verschijnen steeds meer Watertaps in het Limburgse straatbeeld. Waar precies? Bekijk het op deze kaart (klik op de Watertap-symbooltjes voor informatie en een foto van de exacte locatie) of download de 'Slokje Limburg' app voor onderweg via de App Store of Google Play.


Slokje Limburg app voor onderweg

Extra hygiëneregels
In verband met corona, hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om veilig te tappen. 

- Bedien de drukknop met schone handen.

- Voorkom zoveel mogelijk direct contact met de tap.

- Raak het punt waar het drinkwater uitstroomt niet aan.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.