Standpijp aanvragen

Standpijp aanvragen

De velden met een * zijn verplicht.


Standpijp aanvragen

Factuuradres

Locatie standpijp

Datum en tijdstip

Uw aanvraag dient minimaal 5 werkdagen voor de gewenste plaatsingsdatum verstuurd te worden. Voor spoedaanvragen wordt € 76,- toeslag berekend.

i

Bij de plaatsing en verwijdering is aanwezigheid vereist. Als u niet aanwezig bent, wordt de standpijp niet geplaatst of verwijderd en worden voorrijkosten in rekening gebracht.

Capaciteit

Een standpijp met een capaciteit van 4 m3/uur is vergelijkbaar met een huisaansluiting. Een standpijp beschikt over twee tapkranen met een uitloopkoppeling van ¾”, waarop 2 slangen (type ‘tuinslang’) aangesloten kunnen worden. Sommige standpijpen beschikken over een ¾” Geka koppeling.

* Heeft u een hogere capaciteit dan 4 m3/uur geselecteerd, dan neemt onze afdeling Klantenservice telefonisch contact met u op. WML beoordeelt dan of de gewenste grotere capaciteit mogelijk is op de gewenste locatie en of deze bij WML voorradig is. Voor een grotere capaciteit betaalt u een hoger huurbedrag.

Drinkwaterkwaliteit

Leidingwater onttrokkken via een standpijp is geen officieel drinkwater. Voor gebruik als drinkwater geldt een kookadvies van 3 minuten. WML kan u helpen om uw evenement toch van bacteriologisch betrouwbaar water te voorzien.
Onze afdeling Verkoop geeft u graag informatie. Telefoonnummer 043 880 8558.

Tarieven

Klik hier voor de huurtarieven.

Voorwaarden