Kraanwater in de Horeca

Horecaheader3.jpg


Een horecaondernemer stelt alles in het werk om zijn gasten optimaal te laten genieten van al het moois dat onze provincie te bieden heeft. Pure en eerlijke streekproducten prijken steeds vaker op de menukaart. En zoals steeds meer horecaondernemers laten zien: een karafje écht Limburgs kraanwater, gratis of tegen een vergoeding, past daar uitstekend bij. Meer dan in de rest van Nederland gaat het kraanwater in Limburg dan ook steeds  vaker gewoon mee op het dienblad en dat waarderen de gasten.


Een slokje Limburg bij u in het restaurant?
Bent u restauranthouder en schenkt u kraanwater aan uw gasten? Dan bieden wij u gratis een 'slokje Limburg'-karaffenset aan.
De karaf heeft een inhoud van 1 liter, ligt goed in de hand, schenkt eenvoudig en heeft een brede hals waardoor het 'aankleden' van het kraanwater mogelijk is.  

Wij vragen:
  • De geleverde karaffen te gebruiken wanneer u kraanwater serveert.
Wij bieden:

Uiteraard bepaalt u zelf of u wel of geen vergoeding vraagt voor een karaf kraanwater en of u naast kraanwater ook flessenwater schenkt.


Aantal Kosten
Eerste 12 karaffen Gratis
Per 6 karaffen extra € 42,50

Let op: bovengenoemde prijs is excl. BTW.

Roy Wanders WML Karafproject © 2017-5087.jpg


Vraag hier een eerste set karaffen gratis aan of bestel extra karaffensets tegen inkoopprijs. Let op: formulier is uitsluitend bestemd voor (tradidionele) horecaondernemers. Iedere aanvraag wordt vooraf gecontroleerd. Wegens grote belangstelling zijn de karaffen tijdelijk niet meer voorradig. Een nieuwe zending wordt eind juli verwacht.


Heeft u meer vragen? Stuur dan een e-mail naar horeca@wml.nl.

Hier is een 'Slokje Limburg' verkrijgbaar: