WML over op Waterstoring.nl

01 jun 2017
- Vanaf 1 juni kunt u voor alle informatie rondom storingen en werkzaamheden aan het Limburgse waterleidingnet terecht op waterstoring.nl. WML is namelijk overgestapt naar dit landelijke online platform en is hiermee het zesde drinkwaterbedrijf in Nederland dat zich hierbij aansluit.

waterstoring.nl
Op deze website vindt u actuele informatie over een mogelijke storing in uw buurt. Ook huidige en toekomstige geplande werkzaamheden aan de watervoorziening, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een hoofdleiding, staan hier vermeld. De informatie op deze website wordt continu geüpdatet, zodat u steeds op de hoogte bent van de status van de storing en/of de werkzaamheden.  

Wilt u bij statuswijzigingen op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten en dan ontvangt u bij relevante ontwikkelingen via e-mail of mobiel een update. Aanmelden kan door bij de desbetreffende melding op één van de iconen (envelop of mobiele telefoon) te klikken en uw e-mail of mobiel telefoonnummer achter te laten. Uw contactgegevens worden alleen gedurende de werkzaamheden in het systeem bewaard, niet voor overige doeleinden gebruikt en daarna verwijderd. U heeft altijd de mogelijkheid om u weer af te melden  voor deze informatieservice.  

WML wil hiermee haar Limburgse klanten op momenten dat er onderbrekingen zijn in de waterlevering nog beter informeren en de verwachtingen over duur en impact van haar werkzaamheden helder maken.
  • Naam : meijs
    Datum reactie : 19-06-17 15:20:43
    Reactie : vermoedelijk waterlek tussen euverem 45 en nr 47
  • Naam : Huizinga
    Datum reactie : 09-06-17 08:16:51
    Reactie : Wij hebben geen water op de Hommerterweg 232. Hoe lang gaat dit duren?

Laat hier uw reactie achter

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.