Gratis water Pinkpop - maar betalen mág

02 jun 2017

pinkpop
Voor het negende achtereenvolgende jaar kunnen Pinkpopbezoekers rekenen op een vers getapt en gekoeld bekertje Limburgs drinkwater. Gratis, maar betalen mág. Die vrijwillige bijdragen gaan naar Stichting Water for Life, zodat schoon drinkwater ook elders in wereld ‘vanzelfsprekender’ wordt. Drinkwaterbedrijf WML zet dit jaar 236 vrijwilligers in om water te tappen en met andere activiteiten Water for Life te helpen.

Pinkpop was negen jaar geleden één van de eerste grote festivals die kozen voor het verstrekken van gratis water. Terwijl andere evenementen en festivals nog dubben over het wel of niet beschikbaar van (gratis) water, is Pinkpop er al jaren van overtuigd dat gratis Limburgs water een vanzelfsprekendheid moet zijn op het festival.  

Hydratatie
De weersvooruitzichten voor de editie 2017 zijn wat wisselend. Maar ook bij wat lagere temperaturen blijft water een welkome dorstlesser. Naast hydratatie is het op de lange festivaldagen wel zo handig én gezond om het drinken van alcohol- en suikerhoudende vloeistoffen af te wisselen met water.

Er heeft nog niemand gereageerd

Laat hier uw reactie achter

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.