Water voor 15.000 dorstige fietsers

08 jun 2017
- WML verzorgt tijdens Hago Limburgs Mooiste, op 9 en 10 juni, verfrissend Limburgs SPORTwater voor zo’n 15.000 fietsers. Op alle verzorgingsposten kunnen de recreatieve racefietsers en MTB-ers hun bidon vullen met de gezonde dorstlesser, vers uit de drinkwaterleiding. Ook bij start en finish is er SPORTwater beschikbaar voor alle deelnemers. Graffiti kunstenaar James Jetlag maakt tijdens het evenement een kunstwerk dat geveild wordt. De opbrengst gaat volledig naar Water for Life.

wielrenner water
WML ondersteunt inmiddels voor het vierde jaar de totale waterverzorging voor Limburgs Mooiste. Met zo’n 15.000 deelnemers is het evenement een van de drie grote, recreatieve wielerevenementen in Limburg. Hago Limburgs Mooiste onderscheidt zich door de prima voorzieningen voor de deelnemers. Een goede en betrouwbare drinkwatervoorziening hoort daar ook bij.  

WML zorgt voor vers drinkwater op alle verzorgingsposten langs de diverse race- en MTB-routes door Zuid-Limburg met uitstapjes naar België en Duitsland. Datzelfde doet het drinkwaterbedrijf ook op het evenemententerrein op het Heerlense Burgemeester van Grunsvenplein, aan de finish op de Valkenburgerstraat en op de speciaal ingerichte wielercamping in Sportpark Terworm.

Water for Life
James Jetlag  maakt op het evenemententerrein een graffiti kunstwerk. Het kunstwerk wordt na het evenement geveild en de opbrengst komt geheel ten goede aan Water for Life. Water for Life is een initiatief van vier Nederlandse drinkwaterbedrijven en realiseerde tot dusver verbeterde toegang tot drinkwater/sanitatie voor 1,1 miljoen mensen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheid is.  

Waterontzorging
Als maatschappelijk bedrijf ondersteunt WML elk jaar een beperkt aantal grotere en typisch Limburgse evenementen ‘in natura’, door de zorg voor een betrouwbare drinkwatervoorziening over te nemen. Naast Limburgs Mooiste doet ze dat dit jaar onder andere voor Venloop, Funpop, Pinkpop, het WMC en Roermond Stormt.

Er heeft nog niemand gereageerd

Laat hier uw reactie achter

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.