WML over op mijnaansluiting.nl

09 jun 2017
- Vanaf heden kunnen alle inwoners van Limburg die een nieuwe of aangepaste wateraansluiting nodig hebben, bijvoorbeeld voor verbouwing, sloop of nieuwbouw, terecht bij mijnaansluiting.nl. WML is overgestapt naar dit landelijke platform en biedt hiermee haar klanten de mogelijkheid om op eenvoudige wijze alle aansluitingen, waaronder die met betrekking tot water, te regelen.

mijnaansluiting.nl
Of het nu gaat om het aanvragen, wijzigen of verwijderen van een aansluiting, in een paar eenvoudige stappen is dat via mijnaansluiting.nl geregeld. Ook voor aan- of afsluitingen voor onder andere gas en elektriciteit, warmte en media en communicatie, zoals televisie, internet en telefoon, kan men hier terecht. Het grote voordeel is dat alles in één keer aangevraagd kan worden.  

Het platform dient als één centrale ingang voor alle aanvragen met betrekking tot aansluitingen. Vanuit mijnaansluiting.nl worden alle aanvragen doorgestuurd naar de juiste partijen die zorgdragen voor de verdere uitvoering hiervan. Vanuit WML worden alle drinkwater gerelateerde aanvragen vanuit Limburg opgepakt en afgehandeld.  
  • Naam : c van marrewijk
    Datum reactie : 14-06-17 23:32:06
    Reactie : hierbij vraag ik via mijnaansluitijng.nl nogmaals om verplaatsing van een watermeter van het pand Sprinkstraat 63 te Margraten. wij regelen de verbouwing, prijsopgave hebben wij al van u ontvangen , het enige belangrijke is WANNEER KUNT U DIT INPLANNEN ? Graag op korte termijn uw antwoord. vr gr aannnemingsbedrijf van Marrewijk Margraten

Laat hier uw reactie achter

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.