Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Beleefweek Limburg: ontdek het water op 26/9 en 3/10

Van 25 september t/m 3 oktober vindt ‘Beleefweek Limburg’ met diverse activiteiten in en rondom de prachtige natuur in beide Limburgse Provincies, Nederland én België plaats. WML is voor het eerst als sponsor bij dit natuurevent betrokken. Op zondag 26 september en zondag 3 oktober is WML aanwezig bij de activiteiten in en rondom het buitencentrum De Pelen in Ospel. In samenwerking met Nationaal Park De Groote Peel en Staatsbosbeheer wordt de activiteit ‘Ontdek het water’ georganiseerd.

Programma met partners 
Het is een interessant programma rondom het thema water voor jong en oud. Bezoekers kunnen bij het WML educatieteam diverse waterproefjes uitvoeren en zelf ontdekken hoe sterk water is. Onder begeleiding van de WaterMakers van Limburg leren deelnemers een leiding leggen. Vervolgens kan men met Staatbosbeheer op pad met de ‘Peel Beleef-je-Buiten Tocht’. Na alle doe-activiteiten zijn er volop mogelijkheden om in het buitencentrum nog na te genieten.  

Het beste in Limburg naar boven gehaald 
Thema van de Beleefweek is gezonde Limburgers, gezonde landschappen. Een onderwerp dat helemaal bij WML past. Ons drinkwater, dat natuurlijk een gezonde dorstlesser is, komt uit de Limburgse bodem. Het is belangrijk dat landschappen gezond blijven, want dit heeft een positief effect op onze drinkwaterbronnen. Daar zijn we met z'n alle verantwoordelijk voor en we stimuleren mensen om bewust met de natuur en ons water om te gaan. Geniet van al het goeds dat Limburg ons te bieden heeft, doe dit verantwoord. Laten we samen het beste in Limburg naar boven halen.  

Meer dan 200 activiteiten 
Beleefweek Limburg is een initiatief van Provincie Limburg en IVN en WML ondersteunt dit project door deel te nemen. Met de Beleefweek Limburg willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder en rijk aan verborgen pareltjes Limburg is. Verschillende sectoren in het gebied werken samen, zodat bezoekers zich tien dagen kunt verwonderen over het gebied waarin ze wonen, werken of op bezoek zijn. Tijdens deze week worden in heel Limburg en Limburgs België meer dan 200 aantrekkelijke activiteiten georganiseerd.  

Kom ook op zondag 26 september en/of zondag 3 oktober naar Buitencentrum De Pelen in Ospel voor het programma “Ontdek het water”. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom. Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten: beleefweeklimburg.eu/ 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.