Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 4 storingen. Op 65 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Drinkwaterproductie in Roosteren hervat

Vanaf donderdag 2 september wordt er weer Limburgs drinkwater geleverd vanuit onze productielocatie in Roosteren.

Deze werd medio juli vanwege de overstroming van de Maas in het waterwingebied uit voorzorg buiten bedrijf gesteld en geïsoleerd van het drinkwaternet. Door de overstroming raakte een aantal systemen en het leidingtracé richting Susteren bacteriologisch vervuild. Intensieve reinigingswerkzaamheden in de afgelopen weken hebben ervoor gezorgd dat de waterkwaliteit nu weer goed is. De drinkwaterproductie in Roosteren is derhalve hervat.  

In de periode dat de productielocatie Roosteren buiten bedrijf gesteld is, was er voldoende drinkwater beschikbaar vanuit andere productielocaties van WML in Zuid-Limburg om aan de vraag te voldoen.

Directeur Joyce Nelissen is trots en tevreden over het verloop van de reinigingsoperatie:

“Ondanks dat er achter de schermen wekenlang keihard is gewerkt om de productielocatie in Roosteren weer operationeel te krijgen, hebben onze klanten daar nauwelijks iets van gemerkt. Het uitvallen van een productielocatie midden in de zomer, als de vraag naar drinkwater doorgaans het hoogst is, trekt niet alleen een zware wissel op andere productielocaties die in dit geval bijgeschakeld moesten worden. Het vergt ook iets van de organisatie, van de medewerkers die een voor WML allerminst dagelijkse reinigingsklus geklaard hebben in een periode dat veel collega’s en externe partners vakantie vierden. Met vereende krachten hebben WML’ers ervoor gezorgd dat het drinkwater nu ook weer vanuit Roosteren uit de Limburgse kranen kan stromen. Zij werden daarbij met kennis en kunde bijgestaan door onze drinkwatercollega’s van Evides."

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.