Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 48 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Jaarverslag WML over 2021

Een lange lockdown aan het begin van het jaar, overstromingen in de zomer, toenemende zorgen over onder andere PFAS in de drinkwaterbronnen en bovenal: een groeiende politieke discussie over de zorgplicht, waterschaarste en daarmee levering van drinkwater aan bedrijven. 2021 was bepaald geen gewoon jaar voor WML.

'Never a dull moment', aldus directeur Joyce Nelissen. Eén conclusie komt in de soms turbulente ontwikkelingen bovendrijven: de vanzelfsprekendheid waarmee drinkwaterbedrijven 24/7 aan iedereen die dat nodig heeft kwalitatief hoogwaardig drinkwater kan leveren, staat onder druk. Dat vraagt van WML om koers te bepalen. Een koers die stevig en duidelijk is, maar ook wendbaar en lenig. Omdat de nabije toekomst nu eenmaal niet goed (meer) valt te voorspellen.

In het online jaarverslag 2021 leest u over onze activiteiten waarmee we ook in 2021 weer 'gewoon' deden wat we moesten doen: Limburg voorzien van prima drinkwater.

Reacties (1)

Sebastian Zank | 03-02-2023
2021

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.