Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 11 storingen. Op 81 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Tappunten blijven voorlopig dicht in verband met corona

De lente is begonnen en het mooie weer dient zich weer aan. Dat is normaliter hét moment om de watertaps die buiten staan uit hun winterslaap te halen en weer aan te sluiten. De aansluiting van de 125 Limburgse taps wordt in verband met corona voorlopig uitgesteld.

Extra hygiëneregels

De aangescherpte hygiëne maatregelen die nu gelden zorgen ervoor dat de taps niet actief gebruikt mogen worden. Bij het gebruik van de tappunten is het namelijk onvermijdelijk om handcontact te hebben met de drukknop. Op dit moment is dat contact onwenselijk.

Aansluiten als het weer kan

Zodra de situatie het toelaat, sluit WML zo snel mogelijk de watertaps aan. Vanaf dat moment kan heel Limburg weer genieten van vers getapt drinkwater op openbare plekken.

Reacties (4)

Marleen Quix | 13-04-2020
Op woensdag 8 april jl. heb ik de Slokje Limburg app geïnstalleerd op mijn gsm. Uitgerekend die dag werden de tappunten voorzien van de tekst: buiten gebruik ivm Corona. Begrijpelijk, alleen voor mij en mijn fietsvriendin jammer (maar helaas). <br /> Mijn voorstel is om ook op de app te vermelden dat de tappunten tot nader bericht buiten werking zijn, Ik hoop dat dit technisch mogelijk is.<br /> Verder mijn complimenten voor de app. We hebben de tappunten gemakkelijk kunnen vinden.
Hein Kneepkens | 26-05-2020
L.s.<br /> Open de tappunten en zet er een waarschuwing bij.. mensen kunnen dat zelf wel regelen. Ook de winkelwagentjes (AH) worden niet meer schoon gemaakt. (zelfregulatie)<br /> Goed plan..?????
Communicatie WML | 27-05-2020
Naar aanleiding van de versoepeling van de coronamaatregelen zijn we op dit moment in gesprek met de eigenaren van de tappunten (gemeenten, bedrijven, scholen, NS) over het heraansluiten van de tappunten. We verwachten die over niet al te lange tijd weer te kunnen openen.
Ramon Koch | 02-06-2020
Graag de tappunten weer open! Drukknoppen op oversteekplaatsen is ook nooit iets aan gedaan, en die worden heel wat vaker bediend.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.