Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 82 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Werken bij WML

Bij de enige waterleidingmaatschappij in Limburg (WML) halen we het beste in Limburg naar boven. Ruim 400 professionele watermakers zorgen dag in dag uit, 24 uur per dag voor fris, helder en betrouwbaar drinkwater voor alle Limburgers (zo’n 72 miljard liter per jaar!).

Nieuw talent gezocht!

WML gaat de komende tijd op zoek naar nieuw talent. Kijk jij uit naar een spetterende baan en voel jij je als een vis in het water bij een technisch bedrijf met veel uitdagingen voor de dag van morgen en overmorgen? Dan dagen wij je uit om ons te laten weten waarom jij voor ons dé drinkwatermaker van de toekomst bent. Reageer dus snel op een vacature of stageplaats.

En als er geen passende vacature voor je openstaat? Dan stuur je ons jouw ‘pitch’ in een kort filmpje van maximaal 1 minuut, een infographic of een tekst van maximaal 150 woorden. Wie weet, praten we binnenkort wel verder over een match tussen jou en WML. Maar je mag ons natuurlijk ook altijd mailen met andere werk- en carrièregerelateerde vragen op vacature@wml.nl.

WML als werkgever

WML biedt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de WWB-cao.
In Nederland is de drinkwatersector aangemerkt als onderdeel van de vitale infrastructuur. Daarom past WML bij alle toekomstige medewerkers, na het doorlopen van de selectieprocedure, een zogenaamde pre-employmentscreening toe.

Limburgs drinkwater

Trouwens..., weet jij waar jouw Limburgs drinkwater nou eigenlijk precies vandaan komt en hoe we dat maken en distribueren? Bekijk het zelf maar eens in onderstaand filmpje, op de website Limburgsdrinkwater.nl, óf ervaar het zelf alvast en doe de WML Experience.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.