Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 7 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Werken bij WML

WML maakt en levert jaarlijks zo’n 71 miljard liter fris, schoon drinkwater. Een prestatie die we alleen kunnen leveren met hulp van onze gepassioneerde medewerkers.

Betrouwbaar, vakmanschap en bevlogen. Het zijn kernwaarden die je terug vindt in de genen van iedere WML medewerker. Om onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te houden, zijn we regelmatig op zoek naar professionals die ons WML team willen versterken.

WML als werkgever

WML biedt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de WWB-CAO.
In ons land is de drinkwatersector door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) aangemerkt als onderdeel van de vitale infrastructuur. Vandaar dat WML bij alle toekomstige medewerkers na het doorlopen van de selectieprocedure een zogenaamde pre-employmentscreening toepast.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.