Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Inventarisatie Productielocaties | 3e jaars student Facilitair Management

Beschrijving

Meer dan 420 WML-ers werken elke dag aan het winnen, zuiveren en leveren van Limburgs drinkwater. Dit om elke dag opnieuw kwalitatief en betrouwbaar drinkwater aan onze klanten te leveren. WML is namelijk de drinkwaterleverancier voor alle 500.000 huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML drinkwater van onberispelijke kwaliteit aan zo’n 14.000 bedrijven.

Het proces om drinkwater te produceren en te distribueren is complex. Bij dit proces streeft en eist WML naar perfecte kwaliteit van ons Limburgse drinkwater. Denk jij deze kwaliteit ook aan te kunnen en iets bij te kunnen dragen aan ons betrouwbare Limburgse product?

Kernactiviteiten

  • Doel: Het inventariseren van de verschillende ruimten binnen een productie locatie. Het gaat dan met name over de ruimtes die getypeerd worden als een besloten ruimte. Daarnaast is het zaak om een check uit te voeren of er nog andere ruimten zijn, die als besloten en/of risicovol bestempeld dienen te worden. Dit wordt vervolgens geregistreerd en gerapporteerd. Daarna dient er een vertaalslag te worden gemaakt naar alle locaties en de impact hiervan inzichtelijk maken met eventueel aangepaste c.q. nieuwe procedure(s) en/of instructie(s). De afdeling Facilitaire Ondersteuning zal de ruimte typering aanbrengen. Dit laatste wordt afgestemd met de afdeling Kwaliteit Arbo en Milieu en eventueel een externe leverancier.
  • Resultaat: Alle ruimten binnen de productielocatie zijn getypeerd en de bijbehorende procedures instructies zijn up-to-date.

Opleiding & werkervaring

  • 3e jaars student Hbo-Facilitair Management.

Overige informatie

Startdatum is variabel.

Inhoudelijke informatie

Voor inhoudelijke informatie kun je je wenden tot de heer H. Jacobs, Afdelingshoofd Productie. E-mailadres: h.jacobs@wml.nl of middels telefoonnummer: 043-8808400.

Arbeidsvoorwaardelijke informatie

Voor arbeidsvoorwaardelijke informatie kun je je wenden tot  mevrouw B. Willemsen-Buskens, HR-adviseur. E-mailadres: b.willemsen-buskens@wml.nl of middels telefoonnummer: 043-8808350.

Wil je reageren op deze vacature? Vul dan onderstaand formulier in.

Reageren

Geslacht


Motivatiebrief toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.
CV toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.