<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=169501973409786&ev=PageView&noscript=1">

Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 97 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor
Speech-enabled by ReadSpeaker

Stage | Stagiair(e) | Afdeling Geo Data Beheer

Beschrijving

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) is de drinkwaterproducent en -leverancier voor de provincie Limburg. WML maakt en levert jaarlijks 72 miljard liter fris, helder en betrouwbaar drinkwater aan 520.000 huishoudens. Kwaliteit, gemak, lage kosten, betrouwbaarheid en service staan voorop als het om onze klanten gaat. In toenemende mate ontwikkelen we nieuwe producten en diensten voor de zakelijke markt. Ook zijn we nauw betrokken bij waterprojecten in internationale samenwerkingsverbanden in Afrika. WML is een ambitieuze organisatie en werkt met goed opgeleide vakmensen en moderne technologieën. Onze uitdaging ligt in het garanderen van de drinkwaterkwaliteit en -levering voor alle Limburgers nu en in de toekomst. Om dat te bereiken, investeren we in behoud en ontwikkeling van de kennis van onze medewerkers. Aangezien dit een traject van jaren is, bieden we onze medewerkers veel ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Algemeen

De afdeling Geo Data Beheer (GDB) maakt onderdeel uit van de sector Markt & Infra. GDB is een moderne tekenkamer, op het snijvlak van ICT, waar alle relevante WML-bedrijfsmiddelen in kaart zijn gebracht en alle kenmerken van deze bedrijfsmiddelen, via de kaart als ingang, gepresenteerd kunnen worden. GDB maakt gebruik van de ‘state-of-art’ geo-informatie-systemen en is al in een vergevorderd stadium gedigitaliseerd en in staat snel, vaak binnen een dag, de mooiste geo-informatie-producten, inzichten en doorsnedes op te leveren en de (geo-)informatiebehoeftes binnen ons waterleidingbedrijf, tot grote tevredenheid van de aanvragers, te vervullen. GDB onderhoudt, controleert en verbetert geo-data in de aanwezige Geografische Informatie Systemen (GIS). De operationele afdelingen gebruiken het GIS en de geo-data bij het uitvoeren van hun werkzaamheden gericht op het beheer van het leidingnet, onder andere bij storingen, saneringen of nieuwbouwprojecten. Ook voor de wereld van morgen wordt GIS en de geo-data ingezet om beslissingen over toekomstige situaties inzichtelijk te maken, onder andere bij het analyseren van netwijzigingen. Voor de afdeling GDB zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Kernactiviteiten

 • Intekenen / construeren / controleren van WML-bedrijfsmiddelen.
 • Verrichten van uitzoekwerk.
 • Koppelen van foto’s, documenten en tekeningen aan bedrijfsmiddelen.

Opleiding & werkervaring

 • Je bent 2e, 3e, of 4e jaarsstudent MBO (bijvoorbeeld Civiele Techniek of Administratie). 
 • Je beschikt over ruimtelijk en geografisch inzicht.
 • Je kunt goed kleuren onderscheiden en bent in staat om langdurig beeldschermwerk te verrichten.
 • Je bent leergierig, proactief en initiatiefrijk.

Overige informatie

 • De standplaats voor deze stage is Maastricht.
 • De startdatum is per direct.
 • De duur van de stage is minimaal 5 maanden.
 • Je hebt recht op een stage- en een reiskostenvergoeding.
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, meerdere dagen heeft onze voorkeur.

Inhoudelijke informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Fons Daemen (afdelingshoofd GDB) via f.daemen@wml.nl of via telefoonnummer 043 880 8057.

Interesse?

We bieden jou een uitdagende stage met een goede begeleiding in een enthousiast team binnen een leerzame organisatie. Heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@wml.nl

Wil je reageren op deze vacature? Vul dan onderstaand formulier in.

Reageren

Geslacht


Motivatiebrief toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.
CV toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.