<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=169501973409786&ev=PageView&noscript=1">

Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 97 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Stagiaire klantenservice | HBO | 3e of 4e jaars

Beschrijving

Meer dan 420 WML-ers werken elke dag aan het winnen, zuiveren en leveren van Limburgs drinkwater. Dit om elke dag opnieuw kwalitatief en betrouwbaar drinkwater aan onze klanten te leveren. WML is namelijk de drinkwaterleverancier voor alle 520.000 huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML drinkwater van onberispelijke kwaliteit aan zo’n 14.000 bedrijven. 

Het proces om drinkwater te produceren en te distribueren is complex. Bij dit proces streeft en eist WML naar perfecte kwaliteit van ons Limburgse drinkwater. Denk jij deze kwaliteit ook aan te kunnen en iets bij te kunnen dragen aan ons betrouwbare Limburgse product?

De afdeling klantenservice draagt zorg voor het primaire contact en de communicatie met de klanten via alle kanalen (telefonisch, schriftelijke en digitaal), de administratieve verwerking van alle vragen en mutaties en het incasseren van de openstaande rekeningen middels het debiteuren- en incassoproces.

Kernactiviteiten

Er zijn verschillende opdrachten mogelijk, afhankelijk van welke opleiding de stagiaire volgt:  

  • Onderzoeken van het schadeproces. Hoe ervaart de klant dit proces en wat kan WML verder verbeteren?
  • Inzetten van enquetes: WML heeft behoefte aan meer klantinformatie. Op welke manier is de klant maximaal bereid om informatie te geven? Wat is optimaal, zodat WML weet wat er veranderd moet worden?
  • Mogelijkheden onderzoeken betreffende certificeringen voor callcenters/klantenservice. Welke zijn er en welke zouden voor WML interessant zijn?
  • Onderzoek uitvoeren naar chat mogelijkheden binnen de afdeling klantenservice. 
  • Onderzoek uitvoeren naar redenen voor klanten om zich niet te melden indien zij hun woning verlaten (leegstandproces) en hoe kunnen we de klanten meer bewegen om zich (tijdig) aan te melden?
  • Onderzoek uitvoeren naar businesscase betreffende slimme meters. Hierin worden de totale integrale kosten betreffende meteropnames afgezet versus de slimme meters bij klanten.
  • Onderzoek uitvoeren naar indeling medewerkers/functies binnen Klantenservice (naar skills of algemeen belang)
  • Onderzoek uitvoeren naar het klachtenproces. Hoe kunnen we het melden van de klachten van de klanten zo eenvoudig maken?

Opleiding & werkervaring

3e of 4e jaars student HBO- diverse richtingen

Overige informatie

De startdatum is januari/februari 2020.

Inhoudelijke informatie

Voor inhoudelijke informatie kun je je wenden tot de heer M. Webers, Afdelingshoofd Klantenservice. Emailadres: m.webers@wml.nl  of middels telefoonnummer: 043-8808318. 

Arbeidsvoorwaardelijke informatie

Voor arbeidsvoorwaardelijke informatie kun je je wenden tot mevrouw B. Willemsen-Buskens, HR-adviseur. E-mailadres: b.willemsen-buskens@wml.nl of middels telefoonnummer: 043-8808350. 

Wil je reageren op deze vacature? Vul dan onderstaand formulier in.

Reageren

Geslacht


Motivatiebrief toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.
CV toevoegen
Het is helaas bestand te groot. De maximale upload grote is 6MB.