Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Duurzaam Schoon Grondwater

Het project Duurzaam Schoon Grondwater (DSG) richt zich op het verlagen van de uitspoeling van stikstof (nitraat) vanaf landbouwgrond naar het grondwater. Tot en met 2019 was WML 'trekker' van het project. De uitvoering van DSG ligt sinds 2020 bij de LLTB. WML en de Provincie Limburg ondersteunen het project. Op de website van de LLTB staat alle actuele informatie over DSG. 

De informatie die via de knoppen hieronder is bereiken, is de 'archiefdoos' voor de DSG-activiteiten tot en met 2019. Toen werkte WML samen met agrariërs aan het verlagen van de uitspoeling van stikstof en gewasbeschermingsmiddelen, door middel van een efficiëntere landbouwproductie.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.