Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML voor de zakelijke markt

Een goede (drink)watervoorziening is belangrijk om duurzaam en effectief te kunnen ondernemen. Daarin ondersteunt WML organisaties op de zakelijke markt met een breed scala aan producten en diensten. Ga hier naar onze producten en diensten.

Zoekt u een maatwerkoplossing voor levering en bewerking van uw proceswater, neem dan contact op met Evilim Industriewater BV. Evilim is een joint venture van Evides Industriewater en WML en verzorgt het ontwerp, de bouw, financiering en beheer van waterinstallaties (DBFO). Evilim ontzorgt haar industriĆ«le klanten op het gebied van water. Denk daarbij bijvoorbeeld aan maatwerkinstallaties voor proceswater, afvalwaterzuivering en de herinzet van effluent als alternatieve waterbron.

Klantenservice voor ZZP & MKB Groot Zakelijk Evilim Industriewater

043 - 309 09 09
ma. - vr. van 8:00-17:00 uur

Regel uw waterzaken online via Direct regelen

043 - 880 85 58
ma. - vr. 8:00-17:00 uur
zakelijk@wml.nl

043 - 880 8880
evilim@wml.nl

Voor storingen of calamiteiten zijn we 24/7
telefonisch bereikbaar via telefoonnummer:
043 - 309 09  09

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.