Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 7 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML voor de zakelijke markt

Een goede (drink)watervoorziening is belangrijk om duurzaam en effectief te kunnen ondernemen. Daarin ondersteunt WML organisaties op de zakelijke markt met een breed scala aan producten en diensten. Ga hier naar onze producten en diensten.

Zoekt u een maatwerkoplossing voor levering en bewerking van uw proceswater, neem dan contact op met Evilim Industriewater BV. Evilim is een joint venture van Evides Industriewater en WML en verzorgt het ontwerp, de bouw, financiering en beheer van waterinstallaties (DBFO). Evilim ontzorgt haar industriĆ«le klanten op het gebied van water. Denk daarbij bijvoorbeeld aan maatwerkinstallaties voor proceswater, afvalwaterzuivering en de herinzet van effluent als alternatieve waterbron.

Klantenservice voor ZZP & MKB Groot Zakelijk Evilim Industriewater
043 - 309 09 09
(ma - vr 08:00 - 17:00 uur)
Regel uw waterzaken online via Direct regelen
043 - 880 85 58
(ma - vr 08:00 - 17:00 uur)
zakelijk@wml.nl

043 - 880 8880
evilim@wml.nl

Voor storingen of calamiteiten is telefoonnummer
043 - 309 09  09 24/7 bereikbaar

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.