Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Chemo-box actie

Ruim dertig agrariërs doen mee aan de Chemobox-actie (2016) van WML en Van Gansewinkel, waarvoor de aanmelding op 30 november is gesloten. De actie is bedoeld voor agrariërs in grondwaterbeschermingsgebieden in Limburg die niet toegelaten middelen in hun bezit hebben. Met de Chemobox kunnen ze deze op een verantwoorde en makkelijke manier laten afvoeren.  

WML zette de inzamelactie voor niet meer toegelaten middelen op omdat ze het belangrijk vindt dat er zo weinig mogelijk restanten van gewasbeschermingsmiddelen in de grond komen en uitspoelen naar het grondwater. Want wat niet in de grond zit, hoeft er later bij de waterwinning niet te worden uitgehaald. Door de wijzigingen in de toelating kan het voorkomen dat agrariërs nog middelen in de kast hebben staan die ze niet meer mogen gebruiken. WML helpt hen graag om ze verantwoord en makkelijk af te voeren. Vandaar dat hiervoor binnen het project DSG een actie is opgezet met Van Gansewinkel.  

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.