Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Grondwaterapp beschikbaar voor alle platforms

Vervolg DSG Nieuwsbrief 2017-1

De Grondwater App van WML is sinds kort beschikbaar voor alle platforms en besturingssystemen. U kunt de app kosteloos downloaden in, afhankelijk van uw telefoon of tablet, de Play Store, Apple Store of Windows Store.

De Grondwater App is bedoeld voor iedereen die wil weten of percelen in een waterwingebied of grondwaterbeschermingsgebied liggen. Het is zeker voor agrariërs en loonwerkers belangrijk te weten of en waar ze te maken hebben met strenge regels voor de gewasbescherming. De Grondwater App maakt dat duidelijk. Op iedere plek in het veld is te zien of deze zich binnen of buiten een waterwingebied of grondwaterbeschermingsgebied bevindt.

Akkerbouwer Ben Lacroix uit Reijmerstok gebruikt de Grondwater App al een tijd en is er tevreden over. Tachtig tot negentig procent van zijn percelen ligt in een grondwaterbeschermingsgebied. ‘Van de gronden die ik pacht, weet ik dat in het begin vaak niet. Vroeger moest ik het dan thuis op de computer opzoeken. Of ik belde mijn adviseur, die het voor me opzocht. Als je in het veld staat en je wilt gaan spuiten, is dat omslachtig. Nu druk ik op de Grondwater App en weet ik meteen of ik met strenge regels heb te maken. En dat is erg handig.’

U vindt de app als u in de app-store van uw systeem zoekt op, uiteraard, Duurzaam Schoon Grondwater.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.