Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Informatie over hardheid en ph-waarde van WML-water

Vervolg DSG Nieuwsbrief 2018-2

Wie wel eens de was doet, weet dat je de hoeveelheid wasmiddel moet aanpassen aan de hardheid van het kraanwater. Hetzelfde geldt voor veel gewasbeschermingsmiddelen. De dosering dient te worden afgestemd op de hardheid en pH-waarde (zuurgraad) van het water waarin het middel wordt opgelost. WML stelt deze gegevens sinds kort beschikbaar. 

De gegevens kunnen worden opgehaald via twee links op de website van WML:

Hou er wel rekening mee dat het kraanwater op sommige plekken letterlijk van twee kanten kan komen. En daarmee dus ook verschillende waardes kan hebben. Dit kunt u in een  mail aan dsg@wml.nl navragen bij WML.

Meer uitleg over de invloed van de hardheid en zuurgraad op de werking van gewasbeschermingsmiddelen kregen bezoekers tijdens de Gewasbeschermingsmanifestatie op 13 november.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.