Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 0 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Grondwater-app

Veel agrariërs in Limburg voeren hun bedrijf in waterwingebieden en/of grondwaterbeschermingsgebieden. Zij worden daarbij geconfronteerd met strengere regels voor gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. De provincie Limburg wijst de beschermingsgebieden aan. Ze zijn te herkennen aan de blauwe borden langs de weg. Voor agrariërs is het nog wel eens onduidelijk waar nu de grenzen in het veld precies lopen. Het komt regelmatig voor dat de grens over een perceel loopt. Voor de bedrijfsvoering is dat lastig: moet ik op mijn percelen wel of niet rekening houden met strengere regels?

Om u hierbij te helpen, heeft WML de Grondwater App ontwikkeld. Met de app kunt u op uw smartphone op iedere plek in het veld zien of u zich binnen of buiten een waterwingebied of grondwaterbeschermingsgebied bevindt. Dat maakt het makkelijk te bepalen welke gewasbeschermingsmiddelen wel en niet zijn toegestaan.

De app is gratis beschikbaar in de Play Store, Windows Store en Apple Store.

LET OP - Update december 2017: door een probleem met een aantal geodatabestanden is de app tijdelijk buiten gebruik. Wij werken aan een zo snel mogelijk herstel. 

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.