Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 0 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Innovatieprijs

Het project Duurzaam Schoon Grondwater introduceert in 2016 de Innovatieprijs. Innovaties hebben zich in het verleden al heel nuttig getoond bij de bescherming van het Limburgse grondwater. Veel agrariërs pakken ook nu nog de handschoen op. Ze zoeken naar manieren om met een lagere milieubelasting efficiënter te produceren en maatschappelijk verantwoord te werken. De beste ideeën worden eind 2016 beloond met de Innovatieprijs. De winnaars worden ondersteund bij de verdere uitwerking van hun ideeën. Daarnaast worden de ideeën en de resultaten daarvan breed verspreid onder de overige deelnemers aan DSG en agrariërs daarbuiten.

De deelname staat open voor alle agrariërs die actief zijn in het project Duurzaam Schoon Grondwater.

Heeft u zelf een innovatief idee dat past in de doelstelling van DSG, doe mee! Check hier de actievoorwaarden en vul het inschrijfformulier in.


 

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.