Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 43 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Evilim Industriewater BV

Zoekt u een maatwerkoplossing voor levering en bewerking van uw proceswater en/of het hergebruiken en behandelen van uw afvalwater, neem dan contact op met Evilim Industriewater BV.

Evilim is een joint venture van Evides Industriewater en WML en verzorgt het ontwerp, de bouw, financiering en beheer van waterinstallaties (DBFO). Evilim ontzorgt haar industriĆ«le klanten op het gebied van water. Denk daarbij bijvoorbeeld aan maatwerkinstallaties voor proceswater, afvalwaterzuivering, de herinzet van effluent als alternatieve waterbron maar ook aan waterconsultancy in algemene zin.

Door de samenwerking tussen WML en Evides Industriewater kan de industrie profiteren van gebundelde kennis, expertise en ervaring in water. Naast industriewater biedt Evilim een betrouwbare back-up van drinkwater.

Meer weten? Naar de website van Evilim.

Telefoon: 043 - 880 8880
Mail: evilim@wml.nl

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.