Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

In de samenleving

WML staat midden in de samenleving. Ons werk kunnen en willen we alleen samen met onze omgeving doen. We gaan op allerlei manieren het gesprek aan en werken samen met klanten, maatschappelijke partners en leveranciers.

Samen met overheden, agrariƫrs, maatschappelijke organisaties en partners zetten we ons in voor het duurzaam beschermen van de bronnen. We stimuleren bedrijven, scholen, (horeca)ondernemers, evenementenorganisaties en heel veel anderen water op een verantwoorde manier te gebruiken. Ook als gezonde dorstlesser. Met partners zetten we onze waterkennis in op plaatsen in de wereld, waar betrouwbaar drinkwater minder vanzelfsprekend is.

Kortom: maatschappelijk verantwoord ondernemen, we kunnen en willen niet anders.

Eens in de twee jaar rapporteren we over de voortgang in onze voornemens en inspanningen ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier voor de 'vogelvluchtrapportage' over 2016 en (deels) 2017. 

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.