Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Nieuwbouw en renovatie pompstation Grubbenvorst

Pompstation Grubbenvorst produceert drinkwater voor zo'n 30.000 inwoners van (gedeeltes van) Venray, Bergen en Horst aan de Maas. Het pompstation en de grondwaterputten zijn aan renovatie dan wel nieuwbouw toe.

Ondanks dat het pompstation in de loop van de jaren enkele keren is gerenoveerd, zijn het gebouw en de win- putten aan vervanging dan wel renovatie toe. WML gaat fasegewijs nieuwe winputten boren, een deel van de installatie renoveren en op hetzelfde terrein een nieuw pompstation bouwen. Dit alles om een duurzame en betrouwbare drinkwatervoorziening voor de toekomst te kunnen blijven garanderen. De werkzaamheden zijn gestart in oktober 2023 en duren naar verwachting tot eind 2028.

Informatie over het project

Via deze webpagina is de voortgang van het project te volgen. Met enige regelmaat verschijnen er nieuwsbrieven met betrekking tot de nieuwbouw en de werkzaamheden. Lees ze hier:

Nieuwsbrief 1, oktober 2023

Nieuwsbrief 2, maart 2024

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de afdeling Communicatie via communicatie@wml.nl. Wij reageren binnen drie werkdagen op uw bericht.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.