Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje. Bent u journalist en heeft u een vraag over een van deze nieuwsitems of anderszins, bel dan woordvoering via WML's perslijn: 043-8808800.

Een natte zomer, waarom toch rustig aan met de kraan?
31-08-2023 Ondanks wereldwijde hitterecords, zullen we ons deze zomer in Limburg vooral als heel erg nat herinneren. De oproep om bewust om te gaan met water uit de kraan blijft, waarom eigenlijk?

Word watermaker – Breng jezelf mee: Organisational Performance Manager Michelle
22-08-2023 Sinds begin dit jaar schitteren zes watermakers van WML in onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Zowel online als offline kom je ze sindsdien overal tegen. Ontmoet onze gedreven ambassadeurs en laat je inspireren door hun verhalen. Vandaag: Organisational Performance Manager Michelle

Nepprofiel WML op Facebook
27-07-2023 Naar aanleiding van een winactie op Facebook, waarbij klanten een gepersonaliseerde bidon kunnen winnen, is gebleken dat er een nepprofiel van WML in omloop is. 

Doorspoeladvies na vakantie
24-07-2023 Bent u langer dan een week niet thuis geweest? Dan is het verstandig alle koud- en warmwaterkranen een minuut lang te laten doorstromen. Vergeet ook de gevelkraan en tuinslang niet. Laat het water rustig stromen en voorkom dat het water vernevelt.

Word watermaker – Breng jezelf mee: Medewerker klantenservice Hans
17-07-2023 Sinds begin dit jaar schitteren zes watermakers van WML in onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Zowel online als offline kom je ze sindsdien overal tegen. Ontmoet onze gedreven ambassadeurs en laat je inspireren door hun verhalen. Vandaag: Medewerker klantenservice Hans

Educatie-aanbod WML
04-07-2023 Jong geleerd is oud gedaan. Daarom biedt WML een breed scala aan educatie en voorlichting aan om het water drinken en het bewust gebruiken van kraanwater te stimuleren.

1 - 6 van 198 items