Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 68 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje. Bent u journalist en heeft u een vraag over een van deze nieuwsitems of anderszins, bel dan woordvoering via WML's perslijn: 043-8808800.

In 2021 wind voor water
Alle seinen staan op groen voor windturbines bij Ospel. De uitvoering start na de zomer.

Slim sproeien en plonsen? Check deze watertips!
Nu veel mensen thuis in Limburg blijven, is er meer vraag naar water. Daar komt bij dat er tijdens warme periodes sowieso meer water wordt getapt. De capaciteit om drinkwater uit de natuur op te pompen, te zuiveren en op transport te zetten is natuurlijk niet onbegrensd.

Jaarverslag 2019
Het jaarverslag over een droog jaar met hoog watergebruik, een positief financieel resultaat en investeren in het drinkwater van morgen.

Watertaps in juni open
De 125 Limburgse watertaps zijn vanaf 13 juni weer in gebruik. Nu het ’nieuwe normale’ leven begint vorm te krijgen en we op gepaste afstand eropuit gaan, kunnen liefhebbers onderweg weer drinkwater tappen.

Spoel weinig gebruikte waterleidingen goed door
Veel waterleidingen worden als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus op dit moment niet gebruikt. De kwaliteit van het water in de leidingen kan door langdurige stilstand afnemen. Denk aan waterleidingen in bijvoorbeeld scholen, zwembaden, kantoren, horeca, sportscholen en hotels. De waterbedrijven en het RIVM adviseren daarom om weinig gebruikte leidingen goed door te spoelen.

Oproep drinkwaterbedrijven: herstel balans in het watersysteem!
De Nederlandse drinkwaterbedrijven doen vandaag een oproep: herstel de natuurlijke balans in het watersysteem! Om dat te bereiken zijn fundamentele hervormingen nodig. De Unie van Waterschappen ondersteunt de oproep.

1 - 6 van 96 items