Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje. Bent u journalist en heeft u een vraag over een van deze nieuwsitems, bel dan woordvoering via de perslijn: 043-8808800.

Watersysteem langere tijd niet in gebruik? Spoel goed door voor gebruik!
Veel waterleidingen in bijvoorbeeld scholen, zwembaden, kantoren, horeca, zorginstellingen, sportscholen en hotels worden als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus op dit moment niet gebruikt. Wanneer kraanwater langere tijd stilstaat, is het niet meer vers en kan de waterkwaliteit negatief worden beïnvloed.

Let op! Phisingmail Waternet in omloop
Wij krijgen telefoontjes over een mail die verstuurd zou zijn vanuit Waternet. Deze mail is niet afkomstig van WML of Waternet, het gaat om een zogenoemde phishingmail

Maatregelen coronavirus
Het coronavirus verspreidt zich (net als andere griepvirussen) niet via drinkwater. De Nederlandse drinkwaterbedrijven, waaronder WML, verwachten geen problemen met de levering van drinkwater. Wel hebben de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het virus effect op onze werkzaamheden.

Coronavirus: stel uw vraag zoveel als mogelijk digitaal
Door preventieve maatregelen in verband met het coronavirus heeft WML tijdelijk minder mensen beschikbaar voor telefonische dienstverlening. Wij verzoeken u daarom uw vraag zoveel als mogelijk via onze website te stellen.

Coronavirus: drinkwater is veilig
Het coronavirus verspreidt zich (net als andere griepvirussen) niet via drinkwater. En de Nederlandse drinkwaterbedrijven, waaronder WML, verwachten geen problemen met de levering van drinkwater bij een verdere verspreiding van het virus.

Gratis water op Limburgse evenementen
Onze provincie telt vele evenementen die het Limburgse leven sportiever, cultureler, muzikaler, leefbaarder, kortom leuker maken. Evenementen die het beste in Limburg naar boven halen. Dat doet WML ook, dan in de vorm van ons drinkwater.

1 - 6 van 92 items