Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje. Bent u journalist en heeft u een vraag over een van deze nieuwsitems of anderszins, bel dan woordvoering via WML's perslijn: 043-8808800.

Voorkom bevriezing watermeter en hoofdkraan
30-11-2023 Temperaturen onder het vriespunt veroorzaken soms een bevroren waterleiding en watermeter. Met de volgende tips is dit te voorkomen.

Drinkwatertarief 2024
24-11-2023 Dat er altijd water uit de kraan komt lijkt vanzelfsprekend, maar dat dreigt steeds minder het geval te zijn. Voor het maken van Limburgs drinkwater is grondwater en Maaswater nodig. De beschikbaarheid en de kwaliteit daarvan staan steeds meer onder druk. Om een goede en betrouwbare drinkwatervoorziening te kunnen blijven garanderen, vragen deze en andere uitdagingen de komende jaren de nodige inspanningen en investeringen.

Limburgse Watertaps houden winterslaap
02-11-2023 In de week van 6 november 2023 gaan de WML Watertaps in winterslaap. Met andere woorden openbare buitentappunten in de provincie Limburg worden afgesloten van het water.

Nationale Kraanwaterdag: ‘Klaarstomen van waterbewuste generatie’ 
27-09-2023 Uit onderzoek onder leerlingen van groep 7 en 8 blijkt dat 93 procent van de ondervraagde kinderen besparen van kraanwater belangrijk vindt. Vandaag doen in Nederland ruim 200.000 basisschoolkinderen, waarvan meer dan 13.000 in Limburg, mee aan Nationale Kraanwaterdag.

Een natte zomer, waarom toch rustig aan met de kraan?
31-08-2023 Ondanks wereldwijde hitterecords, zullen we ons deze zomer in Limburg vooral als heel erg nat herinneren. De oproep om bewust om te gaan met water uit de kraan blijft, waarom eigenlijk?

Word watermaker – Breng jezelf mee: Organisational Performance Manager Michelle
22-08-2023 Sinds begin dit jaar schitteren zes watermakers van WML in onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Zowel online als offline kom je ze sindsdien overal tegen. Ontmoet onze gedreven ambassadeurs en laat je inspireren door hun verhalen. Vandaag: Organisational Performance Manager Michelle

1 - 6 van 202 items