<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=169501973409786&ev=PageView&noscript=1">

Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 92 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje

De Maas: kwetsbare bron voor drinkwater
In de toekomst kunnen kwaliteit én kwantiteit van het Maaswater verder onder druk komen te staan.

Gezonde dorstlesser op Maastrichtse Groene Loper
Wandelen, fietsen, joggen, ... de Groene Loper wordt door steeds meer mensen actief gebruikt. Precies zoals dat is bedacht in het actieprogramma Mijn Gezonde Groene Loper. Bij een actief gebruik hoort ook een gezonde dorstlesser, en die komt er. WML realiseert in samenwerking met Projectbureau A2 Maastricht drie drinkwaterfonteinen ter hoogte van de Adelbert van Scharnlaan, de Lourdeskerk en kasteeltje Geusselt. De fonteinen hebben een speciaal ontwerp. 

Kraanwater krijgt podium bij Cultura Nova
Cultura Nova en WML slaan voor de tweede jaar op rij de handen ineen. Dit tiendaagse cultureel festival, dat plaatsvindt van 23 augustus tot en met 1 september, borrelt en bruist van vernieuwing, verbinding, verbeelding én met de keuze voor kraanwater van verduurzaming.Op het festivalterrein in Heerlen komt namelijk een Fontijnbar waarbij alleen kraanwater, al dan niet met bubbels, vers getapt wordt en gebotteld water van het podium verdwenen is.

Terug van vakantie? Spoel de kranen door.
Wanneer kraanwater langer dan een week stilstaat in de leidingen, loopt de kwaliteit terug. Na terugkomst van vakantie is het verstandig eerst de waterleiding in huis door te spoelen.

Hitte en water: gebruik wat je nodig hebt maar verspil het niet
Er komen een paar snoeihete dagen aan in Limburg. Juist dan is het belangrijk om bewust en verstandig met het water om te gaan.

Bouwen aan drinkwater voor Venray en Horst aan de Maas
Een mammoetklus op de Breehei (Venray): plaatsing filterketels bij het pompstation

1 - 6 van 74 items