Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 43 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML Nieuws

Al het WML nieuws op een rijtje. Bent u journalist en heeft u een vraag over een van deze nieuwsitems of anderszins, bel dan woordvoering via WML's perslijn: 043-8808800.

Jaarverslag 2023: ‘Blik op de toekomst’
28-06-2024 In het jaarverslag legt WML verantwoording af en doet ze verslag van behaalde resultaten in 2023. De urgentie van de drinkwatervoorziening en leveringszekerheid is nadrukkelijk geadresseerd bij landelijke en provinciale politiek. Nu is het zaak om woorden in daden om te zetten.

Herinrichten terrein Roodborn zorgt voor minder wateroverlast én betere infiltratie
25-06-2024 In de buurt van Eys wint WML grondwater voor het maken van Limburgs drinkwater. In het najaar van 2024 start WML met het herinrichten van een perceel in het grondwaterbeschermingsgebied behorend bij de winning Roodborn. Daarmee wordt gezorgd voor een vertraagde afstroming van regenwater, en dus minder wateroverlast, én een betere waterinfiltratie in de ondergrond. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het fonds Natuurkracht.

Korter douchen? Waarom niet meer drinkwater maken?
25-06-2024 Om te douchen, het toilet door te spoelen of onze tanden te poetsen gebruiken we gemiddeld 128 liter drinkwater per persoon per dag.

Heerlijk Water: lees de nieuwe zomereditie
31-05-2024 Tips om zuinig om te gaan met drinkwater, hoe je cool de zomer doorkomt, tips voor het drinkwater op en na vakantie en alles over pocheren. U leest het allemaal in de nieuwe zomereditie van Heerlijk Water.

Limburgs drinkwater voor op en over de mooiste heuvels
24-05-2024 Of je nu voor snelheid op de weg gaat of voor een ruige mountainbikeroute. WML is in 2024 opnieuw partner van Limburgs Mooiste en support met haar drinkwater alle fietsers.  

Nieuwbouw pompstation Grubbenvorst op stoom
02-04-2024 Op de terreinen van pompstation Grubbenvorst (gelegen aan de Broekhuizerweg te Lottum) werkt WML aan de renovatie en nieuwbouw van winputten, spoelwatervijver, drinkwateropslag en zuiveringsgebouw. Lees hier een nieuwsbrief over de voortgang van de werkzaamheden.

1 - 6 van 211 items