Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Sponsoring

Limburgse evenementen en Limburgs drinkwater gaan perfect samen. Dat is de afgelopen jaren bewezen. Daarom ondersteunen we de komende jaren een aantal prominente evenementen op het gebied van sport, cultuur, muziek én natuur. WML ondersteunt in 2024 de Venloop, Limburgs Mooiste, Pinkpop, OLS en de Kennedymars.
Water tijdens evenementen

Onze provincie telt vele evenementen die het Limburgse leven sportiever, cultureler, muzikaler, leefbaarder, kortom leuker maken. Evenementen die het beste in Limburg naar boven halen. Dat doet WML ook, dan in de vorm van ons drinkwater. Het gewone, vanzelfsprekende én toch zo bijzondere kraanwater is bij onze gesponsorde evenementen een welkome verfrissende dorstlesser voor meer dan honderdduizend deelnemers en/of bezoekers.

Wat bepaalt de keuze van WML?

WML hanteert een proactief sponsorbeleid. WML selecteert en kiest zelf haar sponsorpartners aan de hand van diverse criteria. Dit betekent dat overige sponsoraanvragen niet worden gehonoreerd. De sponsoring is altijd in natura. Dus in de vorm van drinkwater/waterontzorging. Hierbij een greep uit de selectiecriteria, het evenement:

 • is toonaangevend met maatschappelijke meerwaarde;
 • past binnen de gewenste spreiding over Limburg;
 • past qua planning in de sponsorplanning van WML;
 • heeft behoefte aan drinkwater;
 • biedt voldoende mogelijkheden om het drinkwater en WML te promoten; 
 • kent een bereik van ≥ 10.000 bezoekers/deelnemers;   
 • is een logische match (passende partner) met WML; 
 • past binnen de gestelde sponsorkaders;
 • draagt bij aan de doelstellingen van WML;
 • biedt mogelijkheden om Water for Life* te promoten en daarvoor financiële middelen te generen;
 • is betrouwbaar, vakkundig, bevlogen en duurzaam (professionele organisatie).

*Water for Life

Veilig drinkwater is voor de meesten van ons heel gewoon. Maar helaas niet voor iedereen op deze wereld. Naast de promotie van duurzaam, lekker en gezond Limburgs kraanwater, vraagt WML tijdens sponsoractiviteiten aandacht voor het waterfonds Water for Life. Zij zet zich in om veilig drinkwater in derde wereld landen mogelijk te maken. Meer informatie vindt u op www.waterforlife.nl

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.