Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 4 storingen. Op 88 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Sponsoring

WML hanteert een proactief sponsorbeleid. We kiezen ieder jaar zelf een aantal evenementen verdeeld over Limburg dat voor sponsoring in aanmerking komt. Behoort uw organisatie niet tot één van de onderstaande evenementen, dan is het niet meer mogelijk om in 2019 voor sponsoring in aanmerking te komen.
Water tijdens evenementen

Wat bepaalt de keuze van WML?

  • Het evenement vindt in Limburg plaats (waarbij wij ook kijken naar de spreiding van de evenementen over de hele provincie Limburg).
  • Het evenement past qua planning in de sponsorplanning van WML.
  • WML richt zich op evenementen in Limburg die behoefte hebben aan waterontzorging, die aanknopingspunten bieden op het gebied duurzaamheid en een bijdrage leveren aan een sterk merk voor WML.
  • Het evenement kent een bereik van minimaal 10.000 (bezoekers/ deelnemers).
  • Het evenement is veilig en milieuvriendelijk voor deelnemers en publiek. WML heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom verbinden wij ons uitsluitend aan partijen die duurzaamheid uitdragen.
  • Het evenement levert een tegenprestatie die in verhouding staat tot de door WML gemaakte kosten/inspanningen en is meetbaar.
  • Het evenement moet passen bij onze kernwaarden Betrouwbaar, Bevlogen en Vakmanschap.
  • Het evenement biedt mogelijkheden om Water for Life te (ons goede doelen fonds) promoten en daarvoor financiële middelen te generen.

WML sponsort niet in geld en zal de gesponsorde geen financiële vergoeding in het vooruitzicht stellen. Wij ontzorgen op het gebied van watervoorzieningen, bijvoorbeeld door het verstrekken van producten, diensten of advies.

Water for Life

Veilig drinkwater is voor de meesten van ons heel gewoon. Maar helaas niet voor iedereen op deze wereld. Naast de promotie van duurzaam, lekker en gezond Limburgs kraanwater, vraagt WML tijdens sponsoractiviteiten aandacht voor het waterfonds Water for Life. Water for Life zet zich in om veilig drinkwater in derde wereld landen mogelijk te maken. Meer informarmatie hierover vindt u www.waterforlife.nl

WML Sponsorevenementen 2019

In 2019 promoot WML ‘het drinken van kraanwater’ tijdens diverse Limburgse evenementen. WML is of was op de volgende evenementen aanwezig;

Evenement Datum
Venloop 27 t/m 31 maart
Funpop 25, 26 mei
Pinkpop 8 t/m 10 juni
Limburgs Mooiste 14 t/m 16 juni
VenloStormt 22, 23 juni
OLS 7 juli
Cultura Nova 23 augustus t/m 1 september

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.