<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=169501973409786&ev=PageView&noscript=1">

Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 89 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Educatie en voorlichting

Water. We kunnen niet zonder en gebruiken het iedere dag. Om te douchen, bij het doorspoelen van het toilet, om af te wassen, de planten water te geven en uiteraard om te drinken. Veilig drinkwater is dan ook letterlijk van levensbelang. Nu is betrouwbaar drinkwater uit de kraan in Nederland heel gewoon. En daar staan de meeste van ons niet direct bij stil. Er wordt iedere dag keihard gewerkt, om iedereen in Limburg van betrouwbaar Limburgs kraanwater te voorzien.

Het WML-educatieprogramma laat de wereld achter de kraan zien. Het is in de eerste plaats bedoeld voor kinderen uit groep 7 van het basisonderwijs. De website watermakerslimburg.nl is wel voor iedereen toegankelijk.

WaterMakers Limburg

Via de website krijg je les in water en kun je met vijf Limburgse WaterMakers nader kennismaken. Leerkrachten maken kosteloos gebruik van een door WML ontwikkeld, flexibel inzetbaar educatieprogramma. Via de interactieve website kunnen verschillende opdrachten worden gedownload en op school worden gedaan. De lessen sluiten bovendien heel goed aan op kerndoelen voor het basisonderwijs.

Spreekbeurt

Klik hier voor informatie voor het maken van een spreekbeurt.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.