Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 0 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Baas over de WATERSPITS

Wist je dat..., we in de zomer tussen 18.00 en 22.00 uur samen heel veel water gebruiken? Na het werk lekker douchen, het zwembad vullen of de tuin sproeien. We noemen dit de waterspits.

Samen kunnen we de waterspits de baas als we slimmer omgaan met kraanwater en ons waterverbruik wat meer spreiden over de dag.

Kijk hier voor meer informatie over hoe je in en om het huis kunt helpen om de waterspits te temperen. Volg deze week onze social media voor een dagelijkse tip.

Reacties (1)

F. van Dyck | 16-08-2022
Beste ontvanger, fWe willen geen droogte, maar wel zwemmen? Laten we dat in goe gefaciliteerde locaties doen. Massaal worden rubberen zwembadjes voor weinig geld aangeboden (Kruidvat, Action) en aangeschaft. Vervolgens worden deze gevuld met nb. Drinkwater. en "af en toe gebruikt". Met de huidige milieu- en klimaatontwikkelingen is het hoog tijd dit soort activiteiten te ontmoedigen. Het is niet van deze tijd om dit soort buitensporig en overbodig waterverbruik te stimuleren. M.i. ligt voor WML een taak hier aandacht aan te geven en misschien zelfs voor volgend jaar een campagne op te focussen. Uiteraard moet ook de politiek betrokken worden. Ik hoop van harte dat WML bewust is van het consumentgedrag om de consument ook aan te spreken. Mvg F. van Dyck

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.