Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

De watertaps gaan weer open!

In de week van 4 t/m 8 april worden alle buitenwatertaps in de provincie Limburg weer aangesloten. Een lekker, vers Slokje Limburg tappen tijdens je wandel- of fietstocht kan dus vanaf 9 april aanstaande weer overal in Limburg.

Aan het einde van deze week zijn dus alle Limburgse watertaps weer in bedrijf. Ons advies is om bij het tappen de onderstaande (hygiĆ«ne)richtlijnen in acht te nemen.

  • Bedien de drukknop met schone handen.
  • Laat het water even kort doorstromen voor koel water.
  • Voorkom zoveel mogelijk direct contact met de tap.
  • Raak het punt waar het drinkwater uitstroomt niet aan. 

Proost! Laten we samen het beste in Limburg naar boven halen. 


Benieuwd waar de watertaps in Limburg precies staan? Download de 'Slokje Limburg' app:

Reacties (5)

J.A.P. Hanssen | 06-04-2022
Is het water uit het watertappunt in Grevenbicht rechtstreeks grondwater waarvoor de gemeente Sittard nu waarschuwt ivm verontreiniging DSM/Chemelot.of anderzins? Met dank voor een reactie. Mvrgr, Jo Hanssen Grevenbicht
WML | 07-04-2022
Geachte heer Hanssen, Het water uit onze watertappunten is gezuiverd en veilig, net als het water thuis uit de kraan. De taps zijn aangesloten op het reguliere Limburgse waterleidingnet. Met hartelijke groet, Susan van WML
Leo | 10-04-2022
Eindelijk! Haha, onze hond weet precies waar deze taps in Maastricht staan, en gaat altijd uit z,n bol wanneer we er een naderen. In de winter is ze dan flink teleurgesteld wanneer er geen water uit komt. Altijd lachen geblazen voor ons en de passanten. Prima initiatief, overigens!!!
Postema | 22-04-2022
Hoi Wij zouden graag een water tab willen hebben op het trichterveld Er lopen heel veel mensen met honden die daar graag gebruik van willen maken zowel hond als mens Er zijn sinds vorig jaar ook bankjes geplaatst en dan wat lekker fris water erbij zou top zijn
M. Quix | 28-06-2022
Het watertappunt bij de Markt in Oirsbeek functioneert jammer genoeg niet (28-6-2022). Een vriendelijke buurtbewoonster heeft onze bidons voorzien van lekker fris water uit de kraan.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.