Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Online dialoog over Maaswaterkwaliteit op 1 juni

In het kader van de campagne 'Toekomst van ons drinkwater' vindt er op 1 juni 2022 een online dialoog plaats over de uitdagingen die WML en RWS zien ten aanzien van de Maas als bron voor de productie van drinkwater.

De vanzelfsprekendheid van goed drinkwater – nu en later – staat op het spel. De Nederlandse drinkwaterbedrijven vragen daarom samen met Vewin aandacht voor de 'Toekomst van ons drinkwater'.

Dialoogtafel Zuid - woensdag 1 juni
Zeven miljoen mensen in Nederland en België zijn afhankelijk van de Maas als bron voor hun drinkwater. De kwaliteit van het Maaswater staat echter onder druk. Er is een goede internationale samenwerking nodig om vervuiling tegen te gaan. In het Maasstroomgebied moet er bij het afgeven van lozingsvergunningen rekening worden gehouden met de drinkwaterfunctie van de Maas. WML-directeur Joyce Nelissen en Karin Weustink, directeur Netwerkontwikkeling Rijkswaterstaat Zuid Nederland, bediscussiëren dit thema.

Ook meedenken? Je bent van harte welkom om online deel te nemen tijdens Dialoogtafel Zuid. Lees meer en schrijf je hier in.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.