Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Drinkwater In de Cramer Heerlen weer schoon

Het heeft even geduurd, maar het drinkwater in het gebied In de Cramer in Heerlen is weer helemaal schoon en hoeft niet meer gekookt te worden voor consumptie. Vandaag, donderdag 18 november, is het kookadvies opgeheven voor de laatste adressen In de Cramer. Onze medewerkers hebben de afgelopen twee weken hard gewerkt om de leidingen schoon te spoelen, met als resultaat dat er nu geen besmettingen meer in het drinkwater zijn aangetroffen.

Iedereen in het gebied kan dus weer gewoon gebruik maken van het water uit de kraan. De laatste bedrijven bij wie vandaag het kookadvies is opgeheven, worden persoonlijk geïnformeerd. We adviseren hen om de eigen leidingen in het bedrijfspand goed door te spoelen door alle kranen in het pand open te draaien en het water vijf minuten goed te laten doorstromen vóór consumptie.

Heeft u vragen of klachten, of wilt u advies over uw waterleiding? Neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@wml.nl of bel 043 - 309 09 09.

We danken alle bedrijven en bewoners In de Cramer hartelijk voor hun medewerking en begrip in de afgelopen twee weken.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.