Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Echt Limburgs CULTUURwater - cultura nova

Alcoholvrije cocktails Kort&Pittig en Zoete Inval op het Van Grunsvenplein, WaterWorkshops tijdens de Kindermiddagen en de KRAANwagen als mobiele watervoorziening in de zandgroeve bij de Carmina Burana.

WML is dit jaar voor het eerst partner van Cultura Nova en sluit met verschillende waterklussen aan bij de geest van het festival: verrassend, net weer even anders.

Gratis water en cocktails voor het goede doel

Op de centrale festivallocatie, het Heerlense Burgemeester Van Grunsvenplein, staan tijdens de hele festivalperiode waterwanden, waar bezoekers gratis water kunnen tappen. In de weekenden is er bovendien verrassend aangekleed water te koop: alcoholvrije cocktails (‘Kort&Pittig’ en ‘Zoete Inval’) met Limburgs kraanwater als basis. De opbrengst van de cocktails gaat naar hulpfonds Water for Life. Op de avonden dat de Carmina Burana wordt opgevoerd in zandgroeve Beaujean, kunnen de gasten bij de KRAANwagen terecht voor gratis water.

Kindermiddagen

Op de kindermiddagen van Cultura Nova zijn wij aanwezig met het interactieve en ludieke programma “Ben jij waterproof?”. Op verschillende manieren kunnen kinderen en hun (groot-) ouders hun waterkennis testen. Eén van de testen bestaat uit een “bodycheck”. Ook kan men aan de slag met verschillende waterproefjes die begeleid worden door de WaterMakers van Limburg. De allerkleinsten worden omgetoverd tot een WaterDiva of een WaterHeld. De kindermiddagen zijn op 26 en 29 augustus en op 1 september van 12.00 tot 17.00 uur. Locatie: Burg. Van Grunsvenplein in Heerlen. De toegang is gratis.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.