Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Echt Limburgs FOCUSwater bij OLS

Met dank aan Schutterij St. Sebastiaan uit Sevenum, de winnaars van OLS 2018, vindt deze editie van het Oud Limburgs Schuttersfeest weer op Nederlands-Limburgs grondgebied plaats. Bij zo’n bovenregionaal cultureel-folkloristisch evenement hoort een typisch streekproduct, namelijk Limburgs drinkwater.

Hoofd koel houden

WML trakteer op 7 juli de 150 deelnemende schutterijen en het aanwezige publiek op Echt Limburgs FOCUSwater. Het hoofd koel houden en goed focussen kan tijdens de wedstrijden het verschil maken tussen winnen en verliezen. Voldoende water drinken om goed te hydrateren is tijdens een dergelijk beslissend moment van belang. Bovendien is het met deze zomerse temperaturen een verfrissende dorstlesser. Maar ook bij mindere dagen is het een welkome afwisseling met alcoholhoudende dranken.

Ook bij het Kinjer OLS zorgde WML voor de nodige verfrissing. Het is nog even afwachten wat het weer de komende weekenden gaat worden. Tijdens het defilé en op het festivalterrein kunnen liefhebbers onbeperkt water drinken bij de WML Waterwanden en KRAANwagen. Als het weer net zo onvoorspelbaar wordt als de winnaar van OLS 2019, dan rest het ons om geduldig te wachten waar OLS 2020 plaats gaat vinden. In de tussentijd genieten we van al het goeds uit Limburg.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.