Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor
WML is voor het zesde jaar als verzorger van gezond kraanwater verbonden aan de Venloop, Limburgs grootste hardloop- en wandelevenement.

Als maatschappelijk bedrijf ondersteunt WML een zevental typisch Limburgse evenementen ‘in
natura’, door de zorg voor een betrouwbare drinkwatervoorziening over te nemen. Eén van de zeven is de Venloop, Limburgs grootste hardloop- en wandelevenement.

Water op de routes

Bij de wandelingen en de hardloopwedstrijden zorgt WML voor voldoende en betrouwbaar drinkwater op de diverse routes. Het drinken van water is namelijk niet alleen verfrissend, maar het houdt het vochtgehalte van de deelnemers tijdens het lopen goed op peil en dat is belangrijk voor een goede sportprestatie.

Venloopkids

Dit jaar is WML actief tijdens de VenloopKids middag op woensdag 27 maart. WML verzorgt niet alleen het drinkwater voor het totale evenement, de VenloopKids kunnen door middel van proefjes zelf ervaren wat er komt kijken bij het zuiveren van water én ze kunnen zelf een mini-waterleidingsysteem aanleggen. Deze activiteiten passen prima bij dit sportevent en is bij uitstek geschikt om de nieuwe generatie waterbewust(er) te maken.  

Reacties (1)

John de Langen | 01-04-2019
helder , lekker en verfrissend water voor , tijdens en na de verloop ! houwen zo ! In het finish vak heeft jullie fotograaf enkele foto's van me gemaakt waar kan ik die bekijken? gaarne reactie !<br /> Groet ,<br /> John de Langen

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.