Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Echt Limburgs SPORTwater voor Limburgs Mooiste

Het grootste fietsevenement van onze provincie: Hago Limburgs Mooiste. Meer dan 15.000 fietsliefhebbers gaan zwoegen en genieten van het Limburgse landschap. Onderweg kunnen zij ook genieten van de verfrissende dorstlesser dat gewonnen wordt uit dat landschap, namelijk ons drinkwater.

Het grootste fietsevenement van onze provincie: Hago Limburgs Mooiste. Meer dan 15.000 fietsliefhebbers gaan zwoegen en genieten van het Limburgse landschap. Onderweg kunnen zij ook genieten van de verfrissende dorstlesser dat gewonnen wordt uit dat landschap, namelijk ons drinkwater. WML is ook dit jaar partner van dit fietsevenement en trakteert alle deelnemers op Echt Limburgs SPORTwater.

WML verzorgt voor het zesde jaar de totale watervoorziening voor Limburgs Mooiste. Op alle verzorgingsposten langs de race- en MTB-routes kunnen deelnemers vers drinkwater tappen. Dat betekent dat er watertappunten zijn in Valkenburg, Schinnen, Etzenrade, Gulpen, Meerssen, Noorbeek, Vijlen en Vaals. Ook op het evenemententerrein, aan de finish en op de wielercamping is Limburgs drinkwater aanwezig.

In samenwerking met Nederlandse Tour Fiets Unie (NTFU) en Cyclon biedt WML deelnemers een leuk extraatje aan. Op het evenemententerrein is er namelijk een fietspoetsplaats. Fietsen kunnen hier na hun ruige tocht een wasbeurt en een vip-servicebeurt krijgen, zodat ze weer schoon en gereed zijn voor een volgende tocht. De fietseigenaren worden tijdens het wachten getrakteerd op een bidon met natuurlijk….Echt Limburgs SPORTwater. 

Op de zondag is WML er ook voor de hardlopers van de Obvion Run. Onderweg zijn er diverse verversingsposten met een bekertje water om ervoor te zorgen dat de hardlopers goed gehydrateerd blijven en een optimale prestaties in Heerlen kunnen neerzetten. Limburgs Mooiste onderscheidt zich door de uitstekende voorzieningen voor alle deelnemers, fietsers en hardlopers. Een goede en betrouwbare drinkwatervoorziening hoort daar bij. Daarom is WML partner.

Reacties (2)

Frank Jurrjens | 16-06-2019
Waar kan ik de sponsor foto's vinden van WML bij Limburgs mooiste? Op zaterdag heeft WML een foto gemaakt van een dame in een gele jas. Samen met haar vader. Dit was op de Vaalserberg, nabij de rustplaats. Ik zou die foto graag willen hebben. Kunnen jullie mij helpen?
Maartje | 19-06-2019
Dag,<br /> <br /> Waar kan ik de foto’s van voor de start van Limburgs mooiste van afgelopen zaterdag 15 juni terug vinden?<br /> Op Facebook staat maar een select mapje ... <br /> ik hoor he graag!<br /> Groetjes<br /> Maartje

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.