Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Eerste volledig elektrische monteursbus voor WML

WML breidt haar wagenpark uit met een Ford E-Transit 100% elektrische bedrijfsbus. Onze monteur drinkwaterleidingen Paul gaat de nieuwe bedrijfswagen uitvoerig testen voor gebruik bij WML. Hij is hiermee één van de pioniers in Nederland, en zelfs Europa, die met de E-Transit gaat rijden en werken.

De bus heeft een ruime actieradius van tussen 200 en 300 kilometer en is voorzien van zonnepanelen op het dak voor het opladen van laptop, smartphone en gereedschappen met een accu. Met het in bedrijf nemen van volledig elektrische monteursbussen wil WML de CO2-uitstoot verder verlagen. Eerder werd WML al gecertificeerd voor haar klimaatneutrale bedrijfsvoering.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.