Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Echt Limburgs FESTIVALwater voor Sint Rosa Festival

Van 25 t/m 27 augustus staat de binnenstad van Sittard weer in het teken van het jaarlijkse Sint Rosa Festival. Het Sint Rosa Festival is een jaarlijks terugkerend evenement in Sittard en heeft als cultuurhistorisch uitgangspunt de eeuwenoude Rosa van Lima legende (Rosa van Lima heeft Sittard bevrijd van de zwarte pest). De Sint Rosa verering, bestaat sinds 1675 in Sittard. Tegenwoordig vinden optredens plaats van artiesten en toneel verengingen. Ook is er een kermis en een markt. Liefhebbers van beeldende kunst, cultuur, theater, muziek en volksvermaak halen hun hart op in Sittard-Geleen.

Kijk hier voor een uitgebreid (gratis) programma voor jong en oud.

Dit jaar, tijdens de 16e editie van het Sint Rosa Festival, zal WML 'Echt Limburgs FESTIVALwater uitdelen aan bezoekers van het Sint Rosa Festival op Schootsvelden (Festival terrein). Dit is een primeur voor WML en het Sint Rosa Festival. Wanneer kom jij langs bij onze KRAANwagen?

Openingstijden:

Vrijdag & Zaterdag

19.00 - 01.00u

Zondag

14.00 - 22.00u

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.