Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 0 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Fietsers Limburgs Mooiste doneren aan Water for Life

Vandaag start fiets- en hardloopevenement Hago Limburgs Mooiste. WML helpt in het warme weekend bij de hydratatie van de circa 16.000 recreatieve sporters. Door middel van een vrije gift bij inschrijving brengen de fietsers € 5.600,- bij elkaar voor het waterfonds Water for Life. Daarmee kan een betrouwbare drinkwatervoorziening voor meer dan 300 mensen in Afrika aangelegd worden. 

Hago Limburgs Mooiste
WML verzorgt voor het vijfde jaar de totale watervoorziening voor Limburgs Mooiste. Met zo’n 15.000 deelnemers is het evenement een van de drie grote, recreatieve wielerevenementen in Limburg. Dit jaar is daar voor het eerst een hardloopevenement aan toegevoegd. Limburgs Mooiste onderscheidt zich door de uitstekende voorzieningen voor de deelnemers. Een goede en betrouwbare drinkwatervoorziening hoort daar ook bij.

Echt Limburgs SPORTwater
WML verzorgt vers drinkwater op alle verzorgingsposten langs de diverse race- en MTB-routes door Zuid-Limburg met een uitstapje naar Duitsland. Datzelfde doet het drinkwaterbedrijf ook op het evenemententerrein op het Heerlense Burgemeester van Grunsvenplein, aan de finish op de Valkenburgerstraat en op de speciaal ingerichte wielercamping in Sportpark Terworm. Ook de hardlopers kunnen zich op zondag laven aan fris Limburgs drinkwater.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.