Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 50 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Funpop 2018; dorstige editie!

WML heeft in het weekend van 26 en 27 mei gratis FESTIVALwater aan duizenden dorstige festivalgangers uitgedeeld. WML is één van de partners van dit bijzondere event in Horst aan de Maas. Dit is hèt buitenfestival voor mensen met een beperking en hun begeleiders, familie en vrienden. Twee dagen lang konden zij genieten van muziek, activiteiten en kraanwater.

Goed smeren en veel water drinken
Het kwik van de thermometer liep tijdens het event op tot zeker 29 graden Celsius. ‘Goed smeren en veel water drinken’ was dan ook het advies van de eventorganisatie aan alle festivalgangers. Het advies hebben ze goed opgevolgd, met als positief gevolg dat er liters Echt Limburgs FESTIVALwater is er getapt om de “funpoppers” goed te hydrateren.

Drinken voor goede doelen
Het water was voor alle festivalgangers gratis verkrijgbaar. Bij diverse waterpunten op het terrein kon men bekertjes en flesjes vullen. Ook verkocht we bidons en de opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel; Water for Life en Stichting Funpop. Met de aankoop van een bidon kon men leuke prijzen, zoals weekendtickets voor Funpop 2019, winnen. Met de verkoop is een totaal bedrag van € 2.086,- opgehaald.

WML kijkt terug op een warme en succesvolle 22e editie van Funpop. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze op onze facebookpagina.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.