Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 72 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Gezond en lekker kraanwater voor VenloopKids én Venlopers

WML is voor het vijfde jaar als verzorger van gezond kraanwater verbonden aan de Venloop, Limburgs grootste hardloop- en wandelevenement. De Venloop, en aanverwante activiteiten, vindt plaats van woensdag 21 tot en met zondag 25 maart in en rond Venlo. Op zondag 25 maart organiseert de Venloop ook het Nederlands Kampioenschap Halve Marathon.

Venloopkids
Dit jaar is WML weer actief tijdens de VenloopKids middag op woensdag 21 maart. WML verzorgt niet alleen het drinkwater voor het totale evenement, de VenloopKids kunnen door middel van proefjes zelf ervaren wat er komt kijken bij het zuiveren van water én ze kunnen zelf een mini-waterleidingsysteem aanleggen. De activiteiten passen prima in WML’s educatieprogramma waarbij basisschoolleerlingen onder andere een bezoek brengen aan WML’s Watercentrum en er gastlessen worden gegeven in de klas. Aan de vooravond van Wereld Water Dag (22 maart) doen leerlingen op woensdag 21 maart mee aan de sponsorloop Wandelen voor Water. De opbrengst komt ten goede aan drinkwater- en sanitatieprojecten in Afrika.

Venloop
WML verzorgt voor het vijfde jaar de (drink)watervoorziening voor de Venloop, Limburgs grootste hardloop- en wandelevenement. Als maatschappelijk bedrijf ondersteunt WML een beperkt aantal typisch Limburgse evenementen ‘in natura’, door de zorg voor een betrouwbare drinkwatervoorziening over te nemen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.