Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Gratis FESTIVALwater op Funpop

Op 25 en 26 mei vindt de 23e editie van Funpop in Horst aan de Maas plaats. WML is voor het derde jaar partner van Stichting Funpop en sponsor van hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, vrienden en bekenden.

Gewoon en toch bijzonder
Eigenlijk is Funpop een heel gewoon festival, maar toch ook weer nét iets anders en daardoor weer bijzonder. Net zoals het Limburgse kraanwater. Ook dat is heel ‘gewoon en vanzelfsprekend’ en toch is het bijzonder. Nergens ter wereld wordt zoveel zorg besteed aan de kwaliteit van ons water als hier. Daarom is WML partner van Funpop en trakteert zij alle festivalgangers op Echt Limburgs FESTIVALwater.

Water tappen
We hebben op diverse locaties op het festivalterrein waterpunten waar festivalgangers getapt water krijgen en/of zelf water kunnen tappen. Ook gaan WML-vrijwilligers met waterrugzakken het veld op om de échte Funpopfans, die geen seconde willen missen van de optredens te voorzien van een gezonde dorstlesser. En voor de échte liefhebbers hebben we een speciale Funpop-bidon. Heb jij ‘m al?

Reacties (1)

J.N.A.M. van Marwijk | 28-05-2019
Hallo, tijdens Funpop hebben wij 18 drinkflesjes gekocht en loterij kaartjes gekregen.<br /> nu hebben wij de uitslag gemist. kunt u mij zeggen welke lotnummers iets gewonnen hebben?<br /> ik hoor graag van u.<br /> met vriendelijke groet namens woonvoorziening Cadmiumgeel uit Zoetermeer.<br /> Jolanda van Marwijk <br /> 0620201300

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.