Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Heerlijk Water: lees de nieuwe zomereditie

Checken op lekken. Hoe doe je dat? Het lekkerste recept voor sorbetijs en 8 tips voor opblaaszwembaden. Je leest het in de zomereditie van WML's magazine Heerlijk Water. Of beproef je geluk met de Waterquiz en win een jaar gratis water! Lees 'm hier. Of bekijk Heerlijk Water op Issuu.com

Reacties (3)

Wilma Ritzen | 24-05-2018
Ik geef het water van het zwembadje, zonder chloor, aan de tuinplanten. Is dan niet ouder dan 2 / 3 dagen. <br /> Deze tip mis ik eigenlijk.<br /> Dat doe ik ook met water dat ik opvang als ik de makkie van de vijver schoonmaak.
Toon Lenders | 19-07-2018
Waterpret
Emiel de Ruijter | 10-06-2020
Hallo WML,<br /> <br /> <br /> Even een leuk huishoudelijk verhaaltje uit ons gezin, wellicht iets voor jullie magazine?<br /> Het was inmiddels alweer een aantal jaartjes geleden, maar ik denk er nog wel eens aan terug…<br /> <br /> Hier in huis proberen wij, in alle redelijkheid, een beetje zuinig met water om te gaan en dit ook aan de kinderen mee te geven.<br /> Wanneer wij handen wassen, dan doen wij dat als volgt:<br /> Kraan kort open, handen nat maken, kraan dicht, inzepen & wassen, kraan open, afspoelen, kraan dicht, handen afdrogen, klaar. Want de kraan laten lopen tijdens het inzepen en wassen, is toch alleen maar verspilling!? Een eenvoudige besparingstip dus.<br /> <br /> En zo gebeurde het volgende…<br /> Silvan, onze jongste zoon wordt deze maand 8 jaar. Hij zal ten tijde van dit voorval ongeveer 4 jaar zijn geweest. (En oh ja, hij wil uitvinder worden…)<br /> <br /> Op het toilet hangt een zeepdispencer aan de muur; een glazen flesje met vloeibare zeep en een pompje erin. Na een toiletgang wilde ik mijn handen wassen, zoals altijd; kraan kort open, handen nat maken, kraan dicht, een druk op het pompje en… toen spoot de zeep, met een sterke straal, via mijn hand, tegen mijn kleren… ~@5#[*&$! Wát is dát!!!??? De zeep leek wel sterk verdunt met water.<br /> <br /> Dus, geërgerd maar eens even navraag doen bij de huisgenoten, wie dit wel niet had gedaan!<br /> Tja…, het verlossende en verrassende antwoord kwam van Silvan: <br /> <br /> Trots: “ja, nu heb je meteen water en zeep voor je handen en hoef je daarna alleen maar de kraan te gebruiken, om na het wassen je handen af te spoelen en dus niet meer om je handen eerst nat te maken, dan besparen we nog meer water…handig hè…!?” <br /> Tja en toen was ik eventjes helemaal sprakeloos, maar direct daarna een trotse vader natuurlijk!<br /> <br /> Dus, WML, is dat geen slim idee om dit verder uit te werken?<br /> Iets ontwikkelen waarbij water en zeep in de ideale verhouding uit een dispencer komen, waarmee de handen voldoende nat worden om te wassen en genoeg zeep erbij om ze schoon te krijgen?<br /> <br /> Eerste gedachte v

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.