Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Tips om zuinig om te gaan met drinkwater, wat een operator bij WML doet, de aanpak van het vernieuwen van het drinkwaternet en een juweel van een waterwingebied. U leest het allemaal in de nieuwe zomereditie van Heerlijk Water.

En u kunt u geluk beproeven met de doorstreeppuzzel in Heerlijk Water. Stuur de oplossing vóór 15 september naar puzzel@wml.nl* en u maakt kans op een jaar gratis water!

Lees de nieuwe Heerlijk Water hier.

* opsturen per post kan ook: Puzzel Heerlijk Water, postbus 1060, 6201 BB Maastricht

Reacties (4)

Peter | 13-06-2022
Zomer 22 niet ontvangen deze week bij de reclame van Spotta, wijk 6221 st, Maastricht!!!!!!!
Jan | 14-06-2022
Van alle westerse landen heeft Denemarken het duurste leidingwater. Water kost hier bijna 6 euro per 1000 liter. In Limburg kost drinkwater ruim 80 cent per 1000 liter. Det er en stor forskel. Nu heb ik de getallen van de jaarafrekening even gedeeld en kom ik op bijna 2 euro 90 per 1000 liter. Betaal ik nu teveel of is het maar net wat je wil weergeven.
WML | 23-06-2022
Beste Jan, Je betaalt niet te veel. Drinkwater kost in Limburg inderdaad ruim 80 cent per 1.000 liter. Met de jaarafrekening betaal je additionele kosten zoals vastrecht (de kosten voor de aansluiting) en diverse belastingen die wij in opdracht van de overheid moeten heffen. Groet, WML
rialinsen | 07-07-2023
Oplossing puzzel is Zuinig

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.