Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 82 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Het beste in Limburg naar boven gehaald bij Limburgs Mooiste Noord

Op zaterdag 26 september 2020 staat de 5e editie van Hago Limburgs Mooiste NOORD gepland. Als sponsorpartner van Limburgs Mooist is het Limburgse drinkwater en daarmee WML van de partij.<br /> <br />

Op zaterdag 26 september 2020 staat de 5e editie van Hago Limburgs Mooiste NOORD gepland. De verschillende toertochten voor race, MTB en gravelbike brengen je weer naar de mooiste plekjes in Noord-Limburg. Als sponsorpartner van Limburgs Mooist is het Limburgse drinkwater en daarmee WML van de partij.

Het beste in Limburg naar boven gehaald 

Deelnemen aan Limburgs Mooiste op zich is al een topprestatie. Welke route of afstand je ook kiest, WML zorgt ervoor dat voor alle deelnemers “het beste in Limburg naar boven gehaald” wordt. Iedereen kan dus tijdens deze editie rekenen op vers getapt Limburgs drinkwater. Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen.

In samenwerking met Nederlandse Tour Fiets Unie (NTFU) en Cyclon biedt WML deelnemers een leuk extraatje aan. Op het evenemententerrein in Arcen is er namelijk een fietspoetsplaats. Fietsen kunnen hier na hun ruige tocht een wasbeurt en een vip-servicebeurt krijgen, zodat ze weer schoon en gereed zijn voor een volgende tocht. De fietseigenaren worden al eerder vanuit de KRAANwagen getrakteerd op een splinternieuwe bidon om te vullen met Limburgs drinkwater. Men kan hier ook de oude bidon inleveren waarna wij ervoor zorgen dat deze gerecycled kan worden.    

Wij wensen alle deelnemers een fijne en gezonde toertocht toe. Graag tot ziens bij één van onze waterpunten!

Reacties (1)

Thea Kaan | 03-10-2020
Hoi, tijdens Limburg mooiste noord, zijn er foto's gemaakt. Wanneer komen die op jullie site?<br /> Groetjes Thea Kaan.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.