Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 72 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Joyce Nelissen benoemd tot directeur WML

De aandeelhouders van WML – de 31 Limburgse gemeenten en de provincie Limburg – hebben Joyce Nelissen benoemd tot directeur-bestuurder. Per 15 september start zij bij het Limburgse drinkwaterbedrijf. Afgelopen jaren was Joyce Nelissen werkzaam als directeur bij de Provincie Limburg.

Voorzitter Kor Bonnema van de Raad van Commissarissen van WML: “Met Joyce Nelissen hebben we gekozen voor een combinatie van ruime ervaring in zakelijke bedrijfsvoering en veel affiniteit met de publieke sector: dat past goed bij een semipubliek bedrijf als WML. Met Joyce kan WML de verbinding met in- en externe stakeholders verder versterken.”

Joyce Nelissen: “In de gesprekken die ik afgelopen tijd voerde, heb ik WML leren kennen als een bedrijf om trots op te zijn. Met iedereen binnen en buiten WML ga ik graag aan de slag om het Limburgse drinkwater, met de klimaatuitdagingen waar we voor staan, ook komende jaren duurzaam bij de klant te krijgen. Dat vraagt om goede samenwerking met anderen, precies zoals je van een maatschappelijk bedrijf kunt verwachten.” 

Joyce Nelissen (1974) werkt sinds 2004 bij de Provincie Limburg, waarvan de laatste 9 jaar als directeur (CFO/CIO). In die functie heeft zij onder meer Financiën, Personeel & Organisatie,  Organisatie & Informatie, Mobiliteit, Wegaanleg en Subsidies in haar portefeuille. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor een aantal grote infrastructurele projecten. Eerder werkte zij als consultant en accountant bij twee accountantskantoren en bij de gemeente Maastricht.

Joyce Nelissen volgt bij WML Ria Doedel op, die begin dit jaar haar vertrek aankondigde na ruim 12 jaar directeurschap. Ria Doedel neemt eind juni afscheid van de organisatie.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.