Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 48 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Wandelaars Kennedymars kunnen rekenen op Limburgs drinkwater

Van de 1ste tot de 80ste kilometer kunnen de wandelaars van de Kennedymars in Sittard rekenen op gratis Limburgs drinkwater. WML is partner van Kennedymars en support met het drinkwater al haar wandelaars.

Watertaps op de routes

Of een wandelaar nu gekozen heeft voor een route van 10, 40 of 80 km, onderweg komt hij of zij altijd één of meerdere watertaps tegen. Want voldoende drinken vóór, tijdens en na een inspanning is namelijk erg belangrijk. Door alle inspanning wordt er gezweet en dan verliest het lichaam vocht, vocht dat spieren nodig hebben om goed te presteren.  

Eigen bidon of flesje vullen 

WML zorgt voor voldoende drinkwater-tappunten verdeeld over de routes. Zo kunnen de deelnemers onderweg hun eigen bidon, flesje of waterzak bijvullen met verfrissend Limburgs drinkwater. Zo blijft iedereen goed gehydrateerd!  

Limburgs drinkwater bij Kennedymars Sittard

Wandelen voor het goede doel 
In ons land vinden we het vanzelfsprekend dat er altijd voldoende en betrouwbaar drinkwater uit de kraan komt. Maar helaas is dat niet overal het geval. In veel ontwikkelingslanden lopen mensen dagelijks vele kilometers om bij water te komen. Vaak is dit water niet geschikt om te drinken. Tijdens de Kennedymars willen we geld inzamelen voor het goede doel: Water for Life. Zij zorgen voor toegang tot schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden. 

WML wenst alle Kennedymars wandelaars, groot en klein, veel succes en plezier.   

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.