Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Kerstcampagne Water for Life van start

De nieuwe kerstcampagne van Water for Life gaat komende week live! Van maandag 6 december tot en met vrijdag 31 december roepen we weer samen op om deze Kerst kraanwater cadeau te geven aan mensen die dit het hardste nodig hebben.

Tijdens de campagne wordt elke week een verhaal gedeeld van één van de bewoners van het dorp Santeo in Ghana. Dankzij een project van Water for Life kregen zij onlangs toegang tot schoon drinkwater. Zij vertellen ons de komende vier weken over de impact van toegang tot schoon drinkwater op hun leven, hun werk en hun omgeving. Om alvast een voorproefje te krijgen van de campagne en de verhalen kunt u kijken op: www.waterforlife.nl/kerst.

Het is belangrijk voor Water for Life om zoveel mogelijk potentiële donateurs te bereiken. Helpt u ook mee het bereik van deze campagne te vergroten? Deel de berichten die de komende weken verschijnen op de social media kanalen van WML en WFL of maak vrienden, familie en kennissen attent op de campagne. Maar u kunt natuurlijk ook zelf kraanwater cadeau geven deze Kerst! Hoe? Kijk op www.waterforlife.nl/doneer-wml.

Mede namens Water for Life: hartelijk dank en alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.