Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Kraanwaterdag (25/9) duurt bij WML 40 weken!

Op woensdag 25 september is het Kraanwaterdag: een goed initiatief dat in 2015 gestart is door Vitens en inmiddels door een aantal Nederlandse drinkwaterbedrijven gezamenlijk wordt georganiseerd. Deelnemende basisscholen krijgen o.a. een lespakket aangereikt om hun leerlingen een les over hoe gezond en duurzaam kraanwater eigenlijk is te geven. Vanuit WML vinden we het initiatief top. 

Ondanks sympathie voor het initiatief, heeft WML besloten om de focus te houden op haar eigen educatieprogramma De WaterMakers van Limburg. Bij ons is het namelijk 365 dagen in het jaar Kraanwaterdag, waarvan we 40 weken per schooljaar spenderen aan educatie. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Limburgse JOGG-regisseurs (Jongeren op Gezond Gewicht) om het stimuleren van het drinken van water op scholen te stimuleren en te borgen.

Uit ervaring weten we dat scholen overvoerd worden door allerlei lesprogramma’s en leerzame initiatieven en dan is het de kunst om te doseren richting deze doelgroep. Door de regionale aanpak en opzet van ons educatieprogramma, is ons lesaanbod van hoogwaardig kwalitatief niveau en dat is ook terug te zien in de cijfers en reacties. 

Kortom: Kraanwaterdag, een goede dag om WaterMakers Limburg (en onze maatschappelijke rol op het gebied van educatie) bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en niet om basisscholen weer een nieuw lespakket aan te bieden.

Meer weten over de WaterMakers van Limburg? Kijk op www.watermakerslimburg.nl.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.